Sluiten
kookmodus
Zalmtartaar met citroenmayonaise
Stap 1 van 4

Snij de zalm in heel fijne reepjes en versnij die nadien tot kleine stukjes. Tip! Dit gaat het makkelijkst met een vlijmscherp mes. Let wel goed op.

Stap 2 van 4

Vul een serveerring voor een derde met de zalmtartaar.

Stap 3 van 4

Meng de plattekaas, mayonaise en het citroensap. Kruid af met peper en zout.

Stap 4 van 4

Bedek de zalmtartaar met een fijn laagje citroenmayonaise.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Zalmtartaar met citroenmayonaise Zalmtartaar met citroenmayonaise
Recept
Campina

Zalmtartaar met citroenmayonaise

Voorgerecht
15 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 300
    g zalmfilets
  • 2
    eetlepels mayonaise
  • 2
    eetlepels Campina Halfvolle Verse Kaas
  • 3
    eetlepels citroensap
  • peper
  • zout
  1. Snij de zalm in heel fijne reepjes en versnij die nadien tot kleine stukjes. Tip! Dit gaat het makkelijkst met een vlijmscherp mes. Let wel goed op.

  2. Vul een serveerring voor een derde met de zalmtartaar.

  3. Meng de plattekaas, mayonaise en het citroensap. Kruid af met peper en zout.

  4. Bedek de zalmtartaar met een fijn laagje citroenmayonaise.

Recept
Campina
Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer

Voorgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Slakuipjes met pulled porc & plattekaasdressing

Voorgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Brioche met mosselen & gerookte paling, citroencrème

Voorgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Coupe ‘krab met’ appel en plattekaas

Voorgerecht | 30 minuten