Sluiten
kookmodus
Zalmtartaar met citroenmayonaise
Stap 1 van 4

Snij de zalm in heel fijne reepjes en versnij die nadien tot kleine stukjes. Tip! Dit gaat het makkelijkst met een vlijmscherp mes. Let wel goed op.

Stap 2 van 4

Vul een serveerring voor een derde met de zalmtartaar.

Stap 3 van 4

Meng de plattekaas, mayonaise en het citroensap. Kruid af met peper en zout.

Stap 4 van 4

Bedek de zalmtartaar met een fijn laagje citroenmayonaise.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Zalmtartaar met citroenmayonaise Zalmtartaar met citroenmayonaise
Recept
Campina

Zalmtartaar met citroenmayonaise

Voorgerecht
15 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 300
    g zalmfilets
  • 2
    eetlepels mayonaise
  • 2
    eetlepels Campina Halfvolle Verse Kaas
  • 3
    eetlepels citroensap
  • peper
  • zout
  1. Snij de zalm in heel fijne reepjes en versnij die nadien tot kleine stukjes. Tip! Dit gaat het makkelijkst met een vlijmscherp mes. Let wel goed op.

  2. Vul een serveerring voor een derde met de zalmtartaar.

  3. Meng de plattekaas, mayonaise en het citroensap. Kruid af met peper en zout.

  4. Bedek de zalmtartaar met een fijn laagje citroenmayonaise.

Recept
Campina
Frisse salade met pitabroodje en parmezaanse dressing

Voorgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Salade van asperges, rauwe ham en romige citroendressing

Voorgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Lactosevrije quiche

Voorgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Romige Bloemkoolsoep met Truffelolie

Voorgerecht | 80 minuten