Sluiten
kookmodus
Krokante toastjes met frisse spread en rundreepjes
Stap 1 van 4

Meng de zure room met de radijsjes, bieslook, dille en peterselie.

Stap 2 van 4

Besprenkel de fijne sneetjes stokbrood met wat olijfolie. Laat ze goudbruin kleuren in de oven op 200°C.

Stap 3 van 4

Snij de steak in reepjes. Bak in wat boter en blus met balsamicoazijn.

Stap 4 van 4

Dien op met een stukje stokbrood en de spread.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Krokante toastjes met frisse spread en rundreepjes Krokante toastjes met frisse spread en rundreepjes
Recept
Campina

Krokante toastjes met frisse spread en rundreepjes

Voorgerecht
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    kogelbiefstuk (in reepjes)
  • 3
    eetlepels Campina Zure Room (30% vet)
  • 4
    radijzen (in schijfjes)
  • bieslook (gesnipperd)
  • dille (gesnipperd)
  • peterselie (gesnipperd)
  • olijfolie
  • balsamico azijn
  • stokbrood (in fijne sneetjes)
  1. Meng de zure room met de radijsjes, bieslook, dille en peterselie.

  2. Besprenkel de fijne sneetjes stokbrood met wat olijfolie. Laat ze goudbruin kleuren in de oven op 200°C.

  3. Snij de steak in reepjes. Bak in wat boter en blus met balsamicoazijn.

  4. Dien op met een stukje stokbrood en de spread.

Recept
Campina
Zalmtartaar met citroenmayonaise

Voorgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Coupe ‘krab met’ appel en plattekaas

Voorgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook

Voorgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Asperges met roomsaus

Voorgerecht | 30 minuten