Verdeel het krabvlees in stukken. Vorm er bollen van met 3 cm diameter
Was de appelen. Snijd in staafjes met de schil aan. Meng met het sinaassap.
Mix een mayonaise van de eierdooiers, de mosterd en de arachideolie. Roer er de plattekaas onder. Breng op smaak met de worcestershire saus, peper en zout.
Prak de eieren met een vork. Kruid met peper en zout.
Verdeel wat geprakt ei over de bodem van de coupes. Lepel er een laag mayonaise over. Werk af met de krabbollen, appelstaafjes en enkele blaadjes waterkers.
Verdeel het krabvlees in stukken. Vorm er bollen van met 3 cm diameter
Was de appelen. Snijd in staafjes met de schil aan. Meng met het sinaassap.
Mix een mayonaise van de eierdooiers, de mosterd en de arachideolie. Roer er de plattekaas onder. Breng op smaak met de worcestershire saus, peper en zout.
Prak de eieren met een vork. Kruid met peper en zout.
Verdeel wat geprakt ei over de bodem van de coupes. Lepel er een laag mayonaise over. Werk af met de krabbollen, appelstaafjes en enkele blaadjes waterkers.