Sluiten
kookmodus
Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer
Stap 1 van 7

Verwarm de oven voor op 180°C.

Stap 2 van 7

Klop de eieren los en voeg ze bij de melk en de olie.

Stap 3 van 7

Voeg de plattekaas toe en mix goed.

Stap 4 van 7

Voeg geleidelijk aan de zelfrijzende bloem toe.

Stap 5 van 7

Meng de stukjes peer, de verbrokkelde blauwe kaas en de pijnboompitten er door en schep in een ingeboterde cakevorm.

Stap 6 van 7

Bak in de oven gedurende een 40-tal minuten.

Stap 7 van 7

Serveer met een frisse salade

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer
Recept
Campina

Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer

Voorgerecht
60 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 250
    g Campina Volle Plattekaas
  • 150
    g blauwe kaas
  • peren (in stukjes gesneden)
  • 2
    eetlepels pijnboompitten
  • 3
    eieren
  • 100
    ml Campina Halfvolle melk
  • 60
    ml arachideolie
  • 250
    g zelfrijzende bloem
In de oven: 40 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Klop de eieren los en voeg ze bij de melk en de olie.

  3. Voeg de plattekaas toe en mix goed.

  4. Voeg geleidelijk aan de zelfrijzende bloem toe.

  5. Meng de stukjes peer, de verbrokkelde blauwe kaas en de pijnboompitten er door en schep in een ingeboterde cakevorm.

  6. Bak in de oven gedurende een 40-tal minuten.

  7. Serveer met een frisse salade

Recept
Campina
Mini-quiche met frisse rucola salade

Voorgerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Havermoutwafels met plattekaas

Vieruurtje | 30 minuten

Recept
Campina
Parmezaankoekje met een zalfje van rode biet

Voorgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Falafels met tzatziki

Lunch | 40 minuten