Leg onderaan in een schotel de ui. Bedek de laag ui met de schoongemaakte makreelfilets.
Leg de laurier, tijm, jeneverbessen en peperbolletjes op de vis.
Doe de dilleazijn met het water, de mirin en de suiker in een steelpan. Breng de marinade aan de kook. Overgiet de vis met de kokende marinade.
Zet alles minstens 12u in de koelkast.
Meng alle ingrediënten voor de limoenroom. Breng de saus op smaak met peper en zout.
Leg per persoon 2 makreelfilets op een bord. Werk het bord af met enkele takjes groen en nori. Serveer met de limoenroom.
Voor de makreel:
Voor de limoenroom:
Leg onderaan in een schotel de ui. Bedek de laag ui met de schoongemaakte makreelfilets.
Leg de laurier, tijm, jeneverbessen en peperbolletjes op de vis.
Doe de dilleazijn met het water, de mirin en de suiker in een steelpan. Breng de marinade aan de kook. Overgiet de vis met de kokende marinade.
Zet alles minstens 12u in de koelkast.
Meng alle ingrediënten voor de limoenroom. Breng de saus op smaak met peper en zout.
Leg per persoon 2 makreelfilets op een bord. Werk het bord af met enkele takjes groen en nori. Serveer met de limoenroom.