Snipper de uien en stoof ze in olijfolie.
Snij de tomaten in stukken en voeg ze bij de gestoofde ui.
Voeg er water, bouillonblokjes, suiker, gedroogde oregano en basilicum aan toe.
Laat 30 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Mix nadien tot je een gladde soep hebt.
Rol intussen gehaktballetjes en bak ze in wat boter.
Kruid de soep met peper en zout. Snipper de verse basilicum, meng die met de room en werk er elk bord mee af.
Snipper de uien en stoof ze in olijfolie.
Snij de tomaten in stukken en voeg ze bij de gestoofde ui.
Voeg er water, bouillonblokjes, suiker, gedroogde oregano en basilicum aan toe.
Laat 30 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Mix nadien tot je een gladde soep hebt.
Rol intussen gehaktballetjes en bak ze in wat boter.
Kruid de soep met peper en zout. Snipper de verse basilicum, meng die met de room en werk er elk bord mee af.