Bak het pitabrood in de oven op 180° tot het goudkleurig wordt.
Kook de quinoa 10 minuten in 375 cl water.
Laat de massa uitzetten gedurende 5 minuten. Laat afkoelen.
Meng het citroensap, de room en de olie.
Neem een slaschaal. Vermeng daarin de quinoa, de pistachenoten, de munt en de saus. Versnipper ook de ui, snij de tomaat in kwartjes en de komkommer in blokjes.
Zet de kom een uur in de koelkast.
Voeg bij het serveren een half gekookt ei toe, blokjes feta en stukjes pitabrood.
Bak het pitabrood in de oven op 180° tot het goudkleurig wordt.
Kook de quinoa 10 minuten in 375 cl water.
Laat de massa uitzetten gedurende 5 minuten. Laat afkoelen.
Meng het citroensap, de room en de olie.
Neem een slaschaal. Vermeng daarin de quinoa, de pistachenoten, de munt en de saus. Versnipper ook de ui, snij de tomaat in kwartjes en de komkommer in blokjes.
Zet de kom een uur in de koelkast.
Voeg bij het serveren een half gekookt ei toe, blokjes feta en stukjes pitabrood.