De kaas in de oven op 160°C bakken in kleine schijfjes op bakpapier. Lauw laten worden en zachtjes op een grill plaatsen om te laten afkoelen.
De asperges met een schilmesje in kleine reepjes snijden en hen delicaat mengen met zout, peper, kurkuma, koolzaadolie en ciderazijn. In de koelkast plaatsen en minstens 20 minuten laten marineren.
Het vlees en de groenten in blokjes van 5 mm snijden.
In een kom plaatsen en mengen met de zeer fijn gesneden sjalotjes, zout, peper, koolzaadolie, een beetje citroensap en de vier kuiden naar believen.
Goed mengen en fris bewaren, bedekt met een vershoudfolie.
De Matcha-thee verdunnen in de azijn. De mosterd toevoegen, daarna de Campina Room, het zout en de peper.
Goed mengen om te emulgeren of indien nodig dit met de mixer doen.
Trek bij het opdienen een lijn vinaigrette over het bord met een penseel.
Werk de kruiding van de tartaar en de asperges bij, dresseer de tartaar in een cirkel op het bord, leg de rauwe asperges ernaast en steek een galet kaas in de tartaar.
Plaats een bloem en een blad rode zuring op de asperges en dien op met een goed stuk volkoren zuurdesemboerenbrood.
De kaas in de oven op 160°C bakken in kleine schijfjes op bakpapier. Lauw laten worden en zachtjes op een grill plaatsen om te laten afkoelen.
De asperges met een schilmesje in kleine reepjes snijden en hen delicaat mengen met zout, peper, kurkuma, koolzaadolie en ciderazijn. In de koelkast plaatsen en minstens 20 minuten laten marineren.
Het vlees en de groenten in blokjes van 5 mm snijden.
In een kom plaatsen en mengen met de zeer fijn gesneden sjalotjes, zout, peper, koolzaadolie, een beetje citroensap en de vier kuiden naar believen.
Goed mengen en fris bewaren, bedekt met een vershoudfolie.
De Matcha-thee verdunnen in de azijn. De mosterd toevoegen, daarna de Campina Room, het zout en de peper.
Goed mengen om te emulgeren of indien nodig dit met de mixer doen.
Trek bij het opdienen een lijn vinaigrette over het bord met een penseel.
Werk de kruiding van de tartaar en de asperges bij, dresseer de tartaar in een cirkel op het bord, leg de rauwe asperges ernaast en steek een galet kaas in de tartaar.
Plaats een bloem en een blad rode zuring op de asperges en dien op met een goed stuk volkoren zuurdesemboerenbrood.