Sluiten
kookmodus
Salade van rolmops met een dressing van mosterd en zure room
Stap 1 van 5

Snij de komkommer met een dunschiller in fijne reepjes.

Stap 2 van 5

Snij de venkel in lange smalle stukjes.

Stap 3 van 5

Meng de mosterd met de zure room, de witte wijnazijn, de honing en de olie.

Stap 4 van 5

Kruid met peper.

Stap 5 van 5

Serveer de rolmops met de groenten en de dressing.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Salade van rolmops met een dressing van mosterd en zure room Salade van rolmops met een dressing van mosterd en zure room
Recept
Campina

Salade van rolmops met een dressing van mosterd en zure room

Voorgerecht
15 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 20
    rolmops
  • 0,5
    venkel
  • 1
    komkommers
  • 1
    eetlepels mosterd
  • 3
    eetlepels Campina Zure Room (30% vet)
  • 1
    theelepels honing
  • 1
    eetlepels witte wijnazijn
  • 2
    eetlepels olijfolie
  • peper
  1. Snij de komkommer met een dunschiller in fijne reepjes.

  2. Snij de venkel in lange smalle stukjes.

  3. Meng de mosterd met de zure room, de witte wijnazijn, de honing en de olie.

  4. Kruid met peper.

  5. Serveer de rolmops met de groenten en de dressing.

Recept
Campina
Spaghetti van rode biet met geitenkaas en vinaigrette van room

Voorgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Velouté met venkel

Voorgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Springrolls met gepekelde groentjes & zure room

Voorgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Salade van asperges, rauwe ham en romige citroendressing

Voorgerecht | 15 minuten