Verwarm de oven voor op 200° C.
Rol het bladerdeeg uit en snij het eventueel wat bij. Het bladerdeeg moet iets langer zijn dan de asperges.
Prik met een vork gaatjes in het volledige oppervlak van het bladerdeeg.
Meng de plattekaas met peper en zout en strijk het bladerdeeg daarmee in.
Verdeel de asperges over het bladerdeeg.
Plaats in de oven en bak gedurende 25 minuten, tot het bladerdeeg goudbruin kleurt.
Snij de zalm in reepjes en hak de bieslook fijn.
Werk de taartjes af met de reepjes zalm en de bieslook.
Verwarm de oven voor op 200° C.
Rol het bladerdeeg uit en snij het eventueel wat bij. Het bladerdeeg moet iets langer zijn dan de asperges.
Prik met een vork gaatjes in het volledige oppervlak van het bladerdeeg.
Meng de plattekaas met peper en zout en strijk het bladerdeeg daarmee in.
Verdeel de asperges over het bladerdeeg.
Plaats in de oven en bak gedurende 25 minuten, tot het bladerdeeg goudbruin kleurt.
Snij de zalm in reepjes en hak de bieslook fijn.
Werk de taartjes af met de reepjes zalm en de bieslook.