Sluiten
kookmodus
Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook
Stap 1 van 8

Verwarm de oven voor op 200° C.

Stap 2 van 8

Rol het bladerdeeg uit en snij het eventueel wat bij. Het bladerdeeg moet iets langer zijn dan de asperges.

Stap 3 van 8

Prik met een vork gaatjes in het volledige oppervlak van het bladerdeeg.

Stap 4 van 8

Meng de plattekaas met peper en zout en strijk het bladerdeeg daarmee in.

Stap 5 van 8

Verdeel de asperges over het bladerdeeg.

Stap 6 van 8

Plaats in de oven en bak gedurende 25 minuten, tot het bladerdeeg goudbruin kleurt.

Stap 7 van 8

Snij de zalm in reepjes en hak de bieslook fijn.

Stap 8 van 8

Werk de taartjes af met de reepjes zalm en de bieslook.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook
Recept
Campina

Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook

Voorgerecht
40 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 2
    vellen bladerdeeg
  • 1
    bosjes witte asperges (geschild)
  • 140
    g gerookte zalm
  • 150
    g Campina Volle Plattekaas
  • 2
    eetlepels bieslook (gehakt)
  • peper
  • zout
In de oven: 25 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 200° C.

  2. Rol het bladerdeeg uit en snij het eventueel wat bij. Het bladerdeeg moet iets langer zijn dan de asperges.

  3. Prik met een vork gaatjes in het volledige oppervlak van het bladerdeeg.

  4. Meng de plattekaas met peper en zout en strijk het bladerdeeg daarmee in.

  5. Verdeel de asperges over het bladerdeeg.

  6. Plaats in de oven en bak gedurende 25 minuten, tot het bladerdeeg goudbruin kleurt.

  7. Snij de zalm in reepjes en hak de bieslook fijn.

  8. Werk de taartjes af met de reepjes zalm en de bieslook.

Recept
Campina
Salade met mozzarella, waterkers en marjolein

Voorgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Krokante toastjes met frisse spread en rundreepjes

Voorgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Brioche met mosselen & gerookte paling, citroencrème

Voorgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Pizzetta’s met uiringen en pancetta

Voorgerecht | 20 minuten