Sluiten
kookmodus
Zalmmousse
Stap 1 van 5
Meng de zalm uit blik, de gerookte zalm, de room en de platte kaas.
Stap 2 van 5
Voeg bij dit mengsel de mayonaise en de uitgeknepen gelatine.
Stap 3 van 5
Kruid met peper en zout.
Stap 4 van 5
Doe het mengsel in een vorm en laat het gedurende 3 uur opstijven in de koelkast.
Stap 5 van 5
Wanneer je de mousse uit de frigo haalt, wacht dan 10 minuten alvorens te ontvormen.
Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Zalmmousse Zalmmousse
Recept
Campina

Zalmmousse

Voorgerecht
10 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 100
    g zalm (in blik)
  • 1
    sneetjes gerookte zalm
  • 150
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 125
    g Campina Volle Plattekaas
  • 3
    eetlepels mayonaise (op basis van citroen)
  • 0,5
    zakje gelatine (geweekt in 250 ml water)
  • peper
  • zout
In de koelkast: 3 uur
  1. Meng de zalm uit blik, de gerookte zalm, de room en de platte kaas.
  2. Voeg bij dit mengsel de mayonaise en de uitgeknepen gelatine.
  3. Kruid met peper en zout.
  4. Doe het mengsel in een vorm en laat het gedurende 3 uur opstijven in de koelkast.
  5. Wanneer je de mousse uit de frigo haalt, wacht dan 10 minuten alvorens te ontvormen.
Recept
Campina
Broccolisoep met amandelen

Voorgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Spaghetti van rode biet met geitenkaas en vinaigrette van room

Voorgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Kreeftenburger met plattekaas

Voorgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook

Voorgerecht | 40 minuten