Warm de boter en de citroenzeste op in de magnetron gedurende 1 minuut op 600 W.
Roer de bloem door de boter, en voeg de melk en visbouillon toe.
Warm gedurende 4 minuten op 600 W, en roer elke minuut.
Klop het eigeel samen met de room en voeg al roerend de hete saus toe.
Kruid af met peper en zout, en verwarm het mengsel opnieuw gedurende 30 seconden.
Voeg als laatste de gehakte dragon toe.
Schik de zalmsteaks in een schotel, besprenkel met citroensap en laat 6 tot 8 minuten op 600 W garen. Draai na de helft van de gaartijd de steaks om.
Giet de saus over de zalm en garneer met takjes dragon en schijfjes citroen.
Serveer met sperziebonen en krielaardappeltjes.
Warm de boter en de citroenzeste op in de magnetron gedurende 1 minuut op 600 W.
Roer de bloem door de boter, en voeg de melk en visbouillon toe.
Warm gedurende 4 minuten op 600 W, en roer elke minuut.
Klop het eigeel samen met de room en voeg al roerend de hete saus toe.
Kruid af met peper en zout, en verwarm het mengsel opnieuw gedurende 30 seconden.
Voeg als laatste de gehakte dragon toe.
Schik de zalmsteaks in een schotel, besprenkel met citroensap en laat 6 tot 8 minuten op 600 W garen. Draai na de helft van de gaartijd de steaks om.
Giet de saus over de zalm en garneer met takjes dragon en schijfjes citroen.
Serveer met sperziebonen en krielaardappeltjes.