Giet het water en de melk in een pan, voeg het kippenbouillonblokje toe en zet op het vuur.
Snijd de broccoli in roosjes en doe ze in de pan.
Breng zachtjes aan de kook (opgelet, de melk kan plots overkoken!).
Laat koken gedurende 20 minuten.
Mix de soep. Kruid met peper en zout.
Rooster de amandelen in een braadpan zonder vetstoffen.
Knip de dille fijn en voeg toe aan de soep.
Serveer de soep en bestrooi de borden met gegrilde amandelen.
Giet het water en de melk in een pan, voeg het kippenbouillonblokje toe en zet op het vuur.
Snijd de broccoli in roosjes en doe ze in de pan.
Breng zachtjes aan de kook (opgelet, de melk kan plots overkoken!).
Laat koken gedurende 20 minuten.
Mix de soep. Kruid met peper en zout.
Rooster de amandelen in een braadpan zonder vetstoffen.
Knip de dille fijn en voeg toe aan de soep.
Serveer de soep en bestrooi de borden met gegrilde amandelen.
Hoofdgerecht | 45 minuten
Voorgerecht | 15 minuten
Voorgerecht | 30 minuten
Voorgerecht | 20 minuten