Sluiten
kookmodus
Carpaccio met roomdressing
Stap 1 van 8 - Bereidingswijze:

Zet de nodige borden even in de koelkast.

Stap 2 van 8 - Bereidingswijze:

Meng de room, de yoghurt, de olijfolie, het citroensap en de bieslook.

Stap 3 van 8 - Bereidingswijze:

Breng op smaak met grofgemalen zwarte peper en zout.

Stap 4 van 8 - Bereidingswijze:

Snij de stengel witte selder in fijne schijfjes.

Stap 5 van 8 - Bereidingswijze:

Neem de koele borden, wrijf deze met een lepel in met de roomdressing, en behang de borden met sneetjes rundsvlees.

Stap 6 van 8 - Voor de afwerking:

Bestrooi lichtjes met stukjes selder, grof zeezout en versgemalen zwarte peper.

Stap 7 van 8 - Voor de afwerking:

Leg in  het midden een flinke schep dressing en wat blaadjes rucola.

Stap 8 van 8 - Voor de afwerking:

Werk  af met druppeltjes olijfolie en krulletjes parmezaanse kaas.

 

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Carpaccio met roomdressing Carpaccio met roomdressing
Recept
Campina

Carpaccio met roomdressing

Voorgerecht
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

Bereidingswijze:

  • 400
    g rundsgehakt
  • 125
    ml Campina Room specialiteit (4% vet)
  • 125
    ml yoghurt
  • 1
    eetlepels bieslook
  • 1
    eetlepels olijfolie
  • 1
    theelepels citroensap
  • zwarte peper

Voor de afwerking:

  • 1
    blokken parmezaan
  • 1
    stengels selder
  • rucola
  • zeezout
Bereidingswijze:
  1. Zet de nodige borden even in de koelkast.

  2. Meng de room, de yoghurt, de olijfolie, het citroensap en de bieslook.

  3. Breng op smaak met grofgemalen zwarte peper en zout.

  4. Snij de stengel witte selder in fijne schijfjes.

  5. Neem de koele borden, wrijf deze met een lepel in met de roomdressing, en behang de borden met sneetjes rundsvlees.

Voor de afwerking:
  1. Bestrooi lichtjes met stukjes selder, grof zeezout en versgemalen zwarte peper.

  2. Leg in  het midden een flinke schep dressing en wat blaadjes rucola.

  3. Werk  af met druppeltjes olijfolie en krulletjes parmezaanse kaas.

     

Recept
Campina
Pizzetta’s met uiringen en pancetta

Voorgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook

Voorgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
‘Crispy’ erwtenvelouté met munt

Voorgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Frisse salade met pitabroodje en parmezaanse dressing

Voorgerecht | 20 minuten