Zet de nodige borden even in de koelkast.
Meng de room, de yoghurt, de olijfolie, het citroensap en de bieslook.
Breng op smaak met grofgemalen zwarte peper en zout.
Snij de stengel witte selder in fijne schijfjes.
Neem de koele borden, wrijf deze met een lepel in met de roomdressing, en behang de borden met sneetjes rundsvlees.
Bestrooi lichtjes met stukjes selder, grof zeezout en versgemalen zwarte peper.
Leg in het midden een flinke schep dressing en wat blaadjes rucola.
Werk af met druppeltjes olijfolie en krulletjes parmezaanse kaas.
Bereidingswijze:
Voor de afwerking:
Zet de nodige borden even in de koelkast.
Meng de room, de yoghurt, de olijfolie, het citroensap en de bieslook.
Breng op smaak met grofgemalen zwarte peper en zout.
Snij de stengel witte selder in fijne schijfjes.
Neem de koele borden, wrijf deze met een lepel in met de roomdressing, en behang de borden met sneetjes rundsvlees.
Bestrooi lichtjes met stukjes selder, grof zeezout en versgemalen zwarte peper.
Leg in het midden een flinke schep dressing en wat blaadjes rucola.
Werk af met druppeltjes olijfolie en krulletjes parmezaanse kaas.