Leg de varkensspiering in een ovenschaal en wrijf royaal in met barbecuekruiden. Giet een bodem van ongeveer 2 cm cider in de ovenschaal. Laat het vlees 2 uur garen op de barbecue of in een oven van 140°C.
Meng de ketchup met de bruine suiker, de sojasaus, de knoflook en de sambal. Doe er ook een paar eetlepels van het braadvocht bij. Kwast het vlees goed in met deze mengeling. Zet nog 20 minuten in een oven van 170°C om het vlees te korsten.
Verdeel de slaharten in ‘kuipjes’. Meng de plattekaas met de yoghurt, de citroenrasp en bieslook.
Trek met een vork het vlees in stukjes. Beleg de slakuipjes met het vlees en werk af met de plattekaasdressing en extra bieslook.
Leg de varkensspiering in een ovenschaal en wrijf royaal in met barbecuekruiden. Giet een bodem van ongeveer 2 cm cider in de ovenschaal. Laat het vlees 2 uur garen op de barbecue of in een oven van 140°C.
Meng de ketchup met de bruine suiker, de sojasaus, de knoflook en de sambal. Doe er ook een paar eetlepels van het braadvocht bij. Kwast het vlees goed in met deze mengeling. Zet nog 20 minuten in een oven van 170°C om het vlees te korsten.
Verdeel de slaharten in ‘kuipjes’. Meng de plattekaas met de yoghurt, de citroenrasp en bieslook.
Trek met een vork het vlees in stukjes. Beleg de slakuipjes met het vlees en werk af met de plattekaasdressing en extra bieslook.