Snijd de rode biet in blokjes. Doe ze samen met de zeste van de citroen, de verse kaas en de room in de blender.
Mix het geheel zodat je een gladde massa krijgt. Voeg zout en peper toe.
Doe nu de inhoud in kleine glaasjes. Bestrooi het geheel met sesamzaadjes en bewaar het in de koelkast.
Rasp de parmezaan.
Zet een anti-aanbakpan op een matig vuurtje.
Doe 4 keer een stapeltje parmezaan in de pan.
Als de rand van de koekjes goud begint te kleuren, haal je de pan van het vuur. Neem de koekjes uit de pan met behulp van een plastic spatel en leg ze op een deegrol.
Laat de koekjes vervolgens afkoelen zodat ze een ronde vorm krijgen.
Versier elk glaasje met een parmezaankoekje.
Rode biet
Parmezaankoekje
Snijd de rode biet in blokjes. Doe ze samen met de zeste van de citroen, de verse kaas en de room in de blender.
Mix het geheel zodat je een gladde massa krijgt. Voeg zout en peper toe.
Doe nu de inhoud in kleine glaasjes. Bestrooi het geheel met sesamzaadjes en bewaar het in de koelkast.
Rasp de parmezaan.
Zet een anti-aanbakpan op een matig vuurtje.
Doe 4 keer een stapeltje parmezaan in de pan.
Als de rand van de koekjes goud begint te kleuren, haal je de pan van het vuur. Neem de koekjes uit de pan met behulp van een plastic spatel en leg ze op een deegrol.
Laat de koekjes vervolgens afkoelen zodat ze een ronde vorm krijgen.
Versier elk glaasje met een parmezaankoekje.