Bak de sjalot glazig in olijfolie.
Giet de visfumet en de witte wijn erbij, en laat inkoken tot ongeveer een derde van de oorspronkelijke hoeveelheid saus.
Voeg de lichte room toe, en laat opnieuw inkoken, nu tot de helft.
Bak ondertussen de kabeljauwhaasjes in boter. Kruid af met peper en zout.
Zet de pan van de wittewijnsaus van het vuur en voeg de zure room, peper en zout toe.
Serveer de saus met de kabeljauwhaasjes.
Bak de sjalot glazig in olijfolie.
Giet de visfumet en de witte wijn erbij, en laat inkoken tot ongeveer een derde van de oorspronkelijke hoeveelheid saus.
Voeg de lichte room toe, en laat opnieuw inkoken, nu tot de helft.
Bak ondertussen de kabeljauwhaasjes in boter. Kruid af met peper en zout.
Zet de pan van de wittewijnsaus van het vuur en voeg de zure room, peper en zout toe.
Serveer de saus met de kabeljauwhaasjes.