Verwarm de oven voor op 170°C.
Kook de hoeve-eitjes zacht.
Stoof alle gelijk gesneden groenten, met uitzondering van de tomaat, aan in wat boter.
Voeg alle kazen toe, meng en kruid af.
Doe het mengsel in een pot of glazenbokaal (halfvol).
Maak een putje en leg hierin het gepelde hoeve-eitje.
Zet de bokalen in een braadslede en giet er warm water rond tot de bokalen bijna onder staan.
Zet 6 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 170°C.
Net voor het doorgeven versier je met groen, de in partjes gesneden tomaat en een oesterzwamchip. Lauw opdienen.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de zwammen in reepjes.
Klop het ei los in een kommetje en voeg de olie toe.
Haal de reepjes zwam door het ei zodat ze aan beide kanten goed bedekt zijn.
Strooi aan 1 kant een beetje geraspte kaas op de reepjes.
Leg de reepjes op een bakplaat bedekt met bakpapier en schuif in de oven.
Laat de reepjes 20 minuten bakken op 200°C, bestrooi de reepjes met een snufje zout.
Verwarm de oven voor op 170°C.
Kook de hoeve-eitjes zacht.
Stoof alle gelijk gesneden groenten, met uitzondering van de tomaat, aan in wat boter.
Voeg alle kazen toe, meng en kruid af.
Doe het mengsel in een pot of glazenbokaal (halfvol).
Maak een putje en leg hierin het gepelde hoeve-eitje.
Zet de bokalen in een braadslede en giet er warm water rond tot de bokalen bijna onder staan.
Zet 6 tot 7 minuten in een voorverwarmde oven van 170°C.
Net voor het doorgeven versier je met groen, de in partjes gesneden tomaat en een oesterzwamchip. Lauw opdienen.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Snijd de zwammen in reepjes.
Klop het ei los in een kommetje en voeg de olie toe.
Haal de reepjes zwam door het ei zodat ze aan beide kanten goed bedekt zijn.
Strooi aan 1 kant een beetje geraspte kaas op de reepjes.
Leg de reepjes op een bakplaat bedekt met bakpapier en schuif in de oven.
Laat de reepjes 20 minuten bakken op 200°C, bestrooi de reepjes met een snufje zout.