Sluiten
kookmodus
Salade met mozzarella, waterkers en marjolein
Stap 1 van 5

Snijd de mozzarella in dikke plakjes en verdeel ze over grote borden.

Stap 2 van 5

Doe de room samen met het sap van de citroen, wat olijfolie, peper en zout in een kom, en klop alles goed door mekaar.

Stap 3 van 5

Verdeel het mengsel over de mozzarella en zet de borden gedurende een half uurtje in de koelkast.

Stap 4 van 5

Was de pepers, verwijder de steel en de pitten en versnij ze in fijne reepjes.

Stap 5 van 5

Werk de koude borden af met de reepjes peper, blaadjes marjolein, waterkers, enkele druppeltjes olijfolie, grof gemalen zwarte peper, en wat grof zeezout.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Salade met mozzarella, waterkers en marjolein Salade met mozzarella, waterkers en marjolein
Recept
Campina

Salade met mozzarella, waterkers en marjolein

Voorgerecht
15 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 2
    bolletjes mozarella (buffel)
  • 1
    bussels waterkers
  • 3
    takjes marjolein
  • 250
    ml Campina Room specialiteit (4% vet)
  • 2
    paprika's
  • 1
    citroenen
  • olijfolie
  • zwarte peper
  • zout (grof)
In de koelkast: 30 minuten
  1. Snijd de mozzarella in dikke plakjes en verdeel ze over grote borden.

  2. Doe de room samen met het sap van de citroen, wat olijfolie, peper en zout in een kom, en klop alles goed door mekaar.

  3. Verdeel het mengsel over de mozzarella en zet de borden gedurende een half uurtje in de koelkast.

  4. Was de pepers, verwijder de steel en de pitten en versnij ze in fijne reepjes.

  5. Werk de koude borden af met de reepjes peper, blaadjes marjolein, waterkers, enkele druppeltjes olijfolie, grof gemalen zwarte peper, en wat grof zeezout.

Recept
Campina
Parmezaankoekje met een zalfje van rode biet

Voorgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Romige Bloemkoolsoep met Truffelolie

Voorgerecht | 80 minuten

Recept
Campina
Meesterlijke salade niçoise

Voorgerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Opgelegde makreel met een Japanse twist en limoenroom

Voorgerecht | 20 minuten