Snijd de mozzarella in dikke plakjes en verdeel ze over grote borden.
Doe de room samen met het sap van de citroen, wat olijfolie, peper en zout in een kom, en klop alles goed door mekaar.
Verdeel het mengsel over de mozzarella en zet de borden gedurende een half uurtje in de koelkast.
Was de pepers, verwijder de steel en de pitten en versnij ze in fijne reepjes.
Werk de koude borden af met de reepjes peper, blaadjes marjolein, waterkers, enkele druppeltjes olijfolie, grof gemalen zwarte peper, en wat grof zeezout.
Snijd de mozzarella in dikke plakjes en verdeel ze over grote borden.
Doe de room samen met het sap van de citroen, wat olijfolie, peper en zout in een kom, en klop alles goed door mekaar.
Verdeel het mengsel over de mozzarella en zet de borden gedurende een half uurtje in de koelkast.
Was de pepers, verwijder de steel en de pitten en versnij ze in fijne reepjes.
Werk de koude borden af met de reepjes peper, blaadjes marjolein, waterkers, enkele druppeltjes olijfolie, grof gemalen zwarte peper, en wat grof zeezout.