Schil de asperges heel dun en bewaar ze onder koud water.
Kook de asperges in ruim kokend water met wat zout in een hapjespan in 15-30 minuten afhankelijk van de dikte gaar.
Afgieten en laten uitlekken.
Kook in ruim kokend water met wat zout de eieren in 7 minuten bijna hard.
Laat ze onder de koude kraan schrikken en pel ze.
Prak twee eieren fijn. Halveer de andere twee.
Breng ondertussen in een ruime steelpan de 250 ml Campina room aan de kook met wat aspergekookvocht en laat dit inkoken tot de room wat dikker wordt.
Voeg de geprakte eieren toe en breng op smaak met wat zout, wat peper en nootmuskaat
Leg de asperges in een schaal of op 4 warme borden.
Schep de saus erover en leg de halve eieren ernaast.
Schil de asperges heel dun en bewaar ze onder koud water.
Kook de asperges in ruim kokend water met wat zout in een hapjespan in 15-30 minuten afhankelijk van de dikte gaar.
Afgieten en laten uitlekken.
Kook in ruim kokend water met wat zout de eieren in 7 minuten bijna hard.
Laat ze onder de koude kraan schrikken en pel ze.
Prak twee eieren fijn. Halveer de andere twee.
Breng ondertussen in een ruime steelpan de 250 ml Campina room aan de kook met wat aspergekookvocht en laat dit inkoken tot de room wat dikker wordt.
Voeg de geprakte eieren toe en breng op smaak met wat zout, wat peper en nootmuskaat
Leg de asperges in een schaal of op 4 warme borden.
Schep de saus erover en leg de halve eieren ernaast.