Maak de bloemkool schoon en verdeel de kool in roosjes.
Kook de bloemkool in een laagje kokend water met wat zout in een diepe pan met deksel in 10 minuten gaar. Afgieten.
Breng ondertussen de bouillon met 250 ml Campina Volle Room aan de kook en laat de saus ca. 5 minuten doorkoken tot de helft van het vocht verdampt is en de saus wat dikker wordt.
Roer een eetlepel groene of rode pestosaus door de witte saus.
Breng de saus op smaak met wat zout, wat peper en nootmuskaat.
Schep de bloemkool in een schaal of op 4 warme borden en schep de saus erover.
Maak de bloemkool schoon en verdeel de kool in roosjes.
Kook de bloemkool in een laagje kokend water met wat zout in een diepe pan met deksel in 10 minuten gaar. Afgieten.
Breng ondertussen de bouillon met 250 ml Campina Volle Room aan de kook en laat de saus ca. 5 minuten doorkoken tot de helft van het vocht verdampt is en de saus wat dikker wordt.
Roer een eetlepel groene of rode pestosaus door de witte saus.
Breng de saus op smaak met wat zout, wat peper en nootmuskaat.
Schep de bloemkool in een schaal of op 4 warme borden en schep de saus erover.