Mix de ansjovis, sjalot, wijnazijn, knoflook, mosterd, mierikswortel en ketchup met de staafmixer tot een gladde saus. Roer er de dragon en de plattekaas onder. Kruid met peper en zout.
Smeer de mini-broodjes in met boter en rooster onder de ovengrill.
Haal de kreeftenstaarten uit hun pantser en snij in dikke schijven. Bak de kreeft 1 minuut in hete olijfolie. Haal uit de pan en voeg de knoflook en de peterselie toe. Blus met de vermouth.
Leg op ieder broodje een stuk kreeft. Nappeer met de burgersaus op basis van platte kaas. Werk af met krulsalade, ui en een lepeltje kreeftenjus uit de pan.
Mix de ansjovis, sjalot, wijnazijn, knoflook, mosterd, mierikswortel en ketchup met de staafmixer tot een gladde saus. Roer er de dragon en de plattekaas onder. Kruid met peper en zout.
Smeer de mini-broodjes in met boter en rooster onder de ovengrill.
Haal de kreeftenstaarten uit hun pantser en snij in dikke schijven. Bak de kreeft 1 minuut in hete olijfolie. Haal uit de pan en voeg de knoflook en de peterselie toe. Blus met de vermouth.
Leg op ieder broodje een stuk kreeft. Nappeer met de burgersaus op basis van platte kaas. Werk af met krulsalade, ui en een lepeltje kreeftenjus uit de pan.