Schil de asperges met een dunschiller en kook ze al dente in een grote kookpot gezouten water.
Was en droog de veldsla.
Snijd de ham in reepjes en de kaas in blokjes.
Schik de veldsla op een bord samen met de asperges, de hesp en de kaas.
Bedruppel met olijfolie en kruid licht met peper en grof zout.
Meng hiervoor yoghurt, citroensap, peper en zeezout goed door elkaar.
Giet de room er geleidelijk en al roerend bij.
Werk de borden af met de dressing.
Salade
Dressing
Schil de asperges met een dunschiller en kook ze al dente in een grote kookpot gezouten water.
Was en droog de veldsla.
Snijd de ham in reepjes en de kaas in blokjes.
Schik de veldsla op een bord samen met de asperges, de hesp en de kaas.
Bedruppel met olijfolie en kruid licht met peper en grof zout.
Meng hiervoor yoghurt, citroensap, peper en zeezout goed door elkaar.
Giet de room er geleidelijk en al roerend bij.
Werk de borden af met de dressing.