Stoom de mosselen gaar. Haal ze uit de schelp.
Verdeel de gerookte paling in gelijke stukken. Hou de afsnijdsels bij voor de vinaigrette.
Snij de ijsbergsla in dunne repen.
Doe de afsnijdsels van de gerookte paling in een maatbeker met de platte kaas, de zure room, de citroenrasp en het citroensap. Mix glad en breng op smaak met peper en zout. Roer er de blokjes gekonfijte gember door.
Rooster de toasts. Besmeer ze aan 1 kant met de citroencrème. Beleg met sla, gerookte paling en mosselen. Werk af met groene kruiden.
Stoom de mosselen gaar. Haal ze uit de schelp.
Verdeel de gerookte paling in gelijke stukken. Hou de afsnijdsels bij voor de vinaigrette.
Snij de ijsbergsla in dunne repen.
Doe de afsnijdsels van de gerookte paling in een maatbeker met de platte kaas, de zure room, de citroenrasp en het citroensap. Mix glad en breng op smaak met peper en zout. Roer er de blokjes gekonfijte gember door.
Rooster de toasts. Besmeer ze aan 1 kant met de citroencrème. Beleg met sla, gerookte paling en mosselen. Werk af met groene kruiden.