Maak de wortelen schoon en snijd ze in grove stukken.
Hak de rozemarijn fijn.
Warm de bouillon op in een kookpot en voeg er de wortelen en de rozemarijn aan toe.
Laat koken gedurende 30 minuten.
Voeg het sinaasappelsap, de gember en de komijn toe. Kruid naar smaak met peper en zout.
Laat nog eens 10 minuten koken.
Mix de soep en voeg er de room en de olijfolie bij.
Serveer de soep heel warm en bestrooi ze met de blaadjes koriander.
Maak de wortelen schoon en snijd ze in grove stukken.
Hak de rozemarijn fijn.
Warm de bouillon op in een kookpot en voeg er de wortelen en de rozemarijn aan toe.
Laat koken gedurende 30 minuten.
Voeg het sinaasappelsap, de gember en de komijn toe. Kruid naar smaak met peper en zout.
Laat nog eens 10 minuten koken.
Mix de soep en voeg er de room en de olijfolie bij.
Serveer de soep heel warm en bestrooi ze met de blaadjes koriander.