Breng de suiker met de witte wijnazijn, water, dillezaad, mosterdzaad, venkelzaad, laurier en cayennepeper aan de kook. Laat 15 minuten koken.
Doe de citroenschillen met de ui, komkommerreepjes, wortelstaafjes en shitaken in een glazen kom. Overgiet de groenten met de hete pekel en bedek met huishoudfolie. Laat alles minstens 2 uur marineren.
Leg de groentjes op keukenpapier om uit te lekken.
Week de rijstvellen 30 seconden in lauw water. Leg in het midden een portie gepekelde groentjes, een takje verse koriander en bieslook en rol stevig op.
Maal de inmaakkruiden fijn in de vijzel. Meng met de zure room en breng op smaak met peper en zout. Serveer deze dipsaus met de groenterolletjes.
Voor de gepekelde groentjes:
Voor de springrolls:
Breng de suiker met de witte wijnazijn, water, dillezaad, mosterdzaad, venkelzaad, laurier en cayennepeper aan de kook. Laat 15 minuten koken.
Doe de citroenschillen met de ui, komkommerreepjes, wortelstaafjes en shitaken in een glazen kom. Overgiet de groenten met de hete pekel en bedek met huishoudfolie. Laat alles minstens 2 uur marineren.
Leg de groentjes op keukenpapier om uit te lekken.
Week de rijstvellen 30 seconden in lauw water. Leg in het midden een portie gepekelde groentjes, een takje verse koriander en bieslook en rol stevig op.
Maal de inmaakkruiden fijn in de vijzel. Meng met de zure room en breng op smaak met peper en zout. Serveer deze dipsaus met de groenterolletjes.