Spoel de zalmfilet onder stromend water en dep droog met keukenpapier.
Wrijf in met olijfolie en bestrooi met grof zout.
Zet opnieuw in de koelkast gedurende 1 uur.
Mix de rode biet met de sushi-azijn.
Voeg de zure room, peper en zout toe.
Haal de zalm uit de koelkast, spoel hem opnieuw af en dep droog.
Wrijf de marinade rijkelijk over de zalm (behalve op het vel).
Dek af met folie en zet enkele uren in de koelkast (liefst een nacht).
Snij in fijne plakjes en leg die op een bordje.
Werk af met een sla met crumble van Gandaham, aardbeidressing en limoenballetjes met zure room.
Spoel de zalmfilet onder stromend water en dep droog met keukenpapier.
Wrijf in met olijfolie en bestrooi met grof zout.
Zet opnieuw in de koelkast gedurende 1 uur.
Mix de rode biet met de sushi-azijn.
Voeg de zure room, peper en zout toe.
Haal de zalm uit de koelkast, spoel hem opnieuw af en dep droog.
Wrijf de marinade rijkelijk over de zalm (behalve op het vel).
Dek af met folie en zet enkele uren in de koelkast (liefst een nacht).
Snij in fijne plakjes en leg die op een bordje.
Werk af met een sla met crumble van Gandaham, aardbeidressing en limoenballetjes met zure room.