Sluiten
kookmodus
Pizzetta’s met uiringen en pancetta
Stap 1 van 4

Versnij het pizzadeeg tot hapklare stukjes.

Stap 2 van 4

Beleg elk stukje met wat zure room, pancetta en uiringen.

Stap 3 van 4

Werk af met tijm en breng op smaak met een snuifje peper en zout.

Stap 4 van 4

Bak in een oven van 200°C tot het deeg goudbruin is.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pizzetta’s met uiringen en pancetta Pizzetta’s met uiringen en pancetta
Recept
Campina

Pizzetta’s met uiringen en pancetta

Voorgerecht
20 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    pizzadeeg (kant-en-klaar)
  • 50
    g pancetta
  • 150
    g Campina Zure Room (30% vet)
  • 2
    uien (in ringen)
  • tijm
  • peper
  • zout
  1. Versnij het pizzadeeg tot hapklare stukjes.

  2. Beleg elk stukje met wat zure room, pancetta en uiringen.

  3. Werk af met tijm en breng op smaak met een snuifje peper en zout.

  4. Bak in een oven van 200°C tot het deeg goudbruin is.

Recept
Campina
Roomsoep van aardpeer

Voorgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Bladerdeeggebakjes met asperges, zalm en plattekaas met bieslook

Voorgerecht | 40 minuten

Recept
Campina
Kreeftenburger met plattekaas

Voorgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Coupe ‘krab met’ appel en plattekaas

Voorgerecht | 30 minuten