Sluiten
kookmodus
Spaghetti van rode biet met geitenkaas en vinaigrette van room
Stap 1 van 5

Maak de rode bieten  schoon. Versnijd ze tot spaghetti met de mandoline of met een dunschiller.

Stap 2 van 5

Meng de room, de olie, de vinaigrette en de ahornsiroop met peper en zout in een kom. 

Stap 3 van 5

Vul 4 kommetjes met  de spaghetti. 

Stap 4 van 5

Werk af met verse geitenkaas en fijngeknipte basilicum. 

Stap 5 van 5

Besprenkel met een  beetje vinaigrette.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Spaghetti van rode biet met geitenkaas en vinaigrette van room Spaghetti van rode biet met geitenkaas en vinaigrette van room
Recept
Campina

Spaghetti van rode biet met geitenkaas en vinaigrette van room

Voorgerecht
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 3
    rode bieten
  • 100
    g verse geitenkaas
  • 3
    takjes basilicum (fijngehakt)
  • 50
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 4
    eetlepels balsamicovinaigrette
  • 1
    eetlepels ahornsiroop
  • 2
    eetlepels olijfolie
  • peper
  • zout
  1. Maak de rode bieten  schoon. Versnijd ze tot spaghetti met de mandoline of met een dunschiller.

  2. Meng de room, de olie, de vinaigrette en de ahornsiroop met peper en zout in een kom. 

  3. Vul 4 kommetjes met  de spaghetti. 

  4. Werk af met verse geitenkaas en fijngeknipte basilicum. 

  5. Besprenkel met een  beetje vinaigrette.

Recept
Campina
Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer

Voorgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Krokante toastjes met frisse spread en rundreepjes

Voorgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Wortelsoep met sinaas

Voorgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
‘Crispy’ erwtenvelouté met munt

Voorgerecht | 20 minuten