Sluiten
kookmodus
Spaghetti van rode biet met geitenkaas en vinaigrette van room
Stap 1 van 5

Maak de rode bieten  schoon. Versnijd ze tot spaghetti met de mandoline of met een dunschiller.

Stap 2 van 5

Meng de room, de olie, de vinaigrette en de ahornsiroop met peper en zout in een kom. 

Stap 3 van 5

Vul 4 kommetjes met  de spaghetti. 

Stap 4 van 5

Werk af met verse geitenkaas en fijngeknipte basilicum. 

Stap 5 van 5

Besprenkel met een  beetje vinaigrette.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Spaghetti van rode biet met geitenkaas en vinaigrette van room Spaghetti van rode biet met geitenkaas en vinaigrette van room
Recept
Campina

Spaghetti van rode biet met geitenkaas en vinaigrette van room

Voorgerecht
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 3
    rode bieten
  • 100
    g verse geitenkaas
  • 3
    takjes basilicum (fijngehakt)
  • 50
    ml Campina Volle room (33% vet)
  • 4
    eetlepels balsamicovinaigrette
  • 1
    eetlepels ahornsiroop
  • 2
    eetlepels olijfolie
  • peper
  • zout
  1. Maak de rode bieten  schoon. Versnijd ze tot spaghetti met de mandoline of met een dunschiller.

  2. Meng de room, de olie, de vinaigrette en de ahornsiroop met peper en zout in een kom. 

  3. Vul 4 kommetjes met  de spaghetti. 

  4. Werk af met verse geitenkaas en fijngeknipte basilicum. 

  5. Besprenkel met een  beetje vinaigrette.

Recept
Campina
Carpaccio met roomdressing

Voorgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Broccolisoep met amandelen

Voorgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Opgelegde makreel met een Japanse twist en limoenroom

Voorgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Gemarineerde zalmfilet

Voorgerecht | 40 minuten