Sluiten
kookmodus
Hartige cupcakes
Stap 1 van 5

Verwarm de oven op 180°C.

Stap 2 van 5

Meng de zelfrijzende bloem met de fetakaas. Voeg het sesamzaad, de peterselie en de bieslook toe en kruid naar smaak met peper en zout.

Stap 3 van 5

Voeg bij deze mix de melk, olie en het ei toe en meng kort.

Stap 4 van 5

Schep het beslag in muffinvormpjes en bak 20 - 25 minuten in de oven.

Stap 5 van 5

Serveer warm.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Hartige cupcakes Hartige cupcakes
Recept
Campina

Hartige cupcakes

Voorgerecht
10 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 150
    g feta (verkruimeld)
  • 200
    g zelfrijzende bloem
  • 1
    eetlepels peterselie (gehakte)
  • 1
    eetlepels bieslook (gehakte)
  • 2
    eetlepels sesamzaadjes
  • 120
    ml Campina Halfvolle melk
  • 150
    ml zonnebloemolie
  • 1
    eieren
  • peper
  • zout
In de oven: 20 tot 25 minuten
  1. Verwarm de oven op 180°C.

  2. Meng de zelfrijzende bloem met de fetakaas. Voeg het sesamzaad, de peterselie en de bieslook toe en kruid naar smaak met peper en zout.

  3. Voeg bij deze mix de melk, olie en het ei toe en meng kort.

  4. Schep het beslag in muffinvormpjes en bak 20 - 25 minuten in de oven.

  5. Serveer warm.

Recept
Campina
Romige Bloemkoolsoep met Truffelolie

Voorgerecht | 80 minuten

Recept
Campina
Cakejes met plattekaas, blauwe kaas en peer

Voorgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Broccolisoep met amandelen

Voorgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Velouté met venkel

Voorgerecht | 40 minuten