Sluiten
kookmodus
Frisse salade met pitabroodje en parmezaanse dressing
Stap 1 van 7 - Ingrediënten:

Was en schil de appel en snijd deze in grove stukken.

Stap 2 van 7 - Ingrediënten:

Was de koriander, de radijzen, de peterselie, en schud ze droog.

Stap 3 van 7 - Ingrediënten:

Schil de wortels en maak er blokjes van.

Stap 4 van 7 - Ingrediënten:

Voeg alles samen in een grote slakom en verkruimel er de feta over.

Stap 5 van 7 - Voor de dressing:

Mix voor de dressing alle ingrediënten in een blender tot er een  homogene massa ontstaat.

Stap 6 van 7 - Voor de dressing:

Verwarm het pitabroodje in een broodrooster of in de microgolf en wrijf de binnenzijde in met de dressing.

Stap 7 van 7 - Voor de dressing:

Vul het op met de salade en werk af met een schep dressing.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Frisse salade met pitabroodje en parmezaanse dressing Frisse salade met pitabroodje en parmezaanse dressing
Recept
Campina

Frisse salade met pitabroodje en parmezaanse dressing

Voorgerecht
20 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

Ingrediënten:

  • bosjes radijzen
  • pakjes rucola
  • bosjes koriander
  • bosjes peterselie
  • 2
    wortelen
  • blokken feta
  • pitabroodjes

Voor de dressing:

  • 1
    Campina Room specialiteit (4% vet)
  • olijfolie
  • 2
    eetlepels mayonaise
  • parmezaan
  • sesamzaadjes
  • citroensap
  • peterselie
  • kervel
  • 4
    blaadjes basilicum
  • 1
    lente-uitjes
Ingrediënten:
  1. Was en schil de appel en snijd deze in grove stukken.

  2. Was de koriander, de radijzen, de peterselie, en schud ze droog.

  3. Schil de wortels en maak er blokjes van.

  4. Voeg alles samen in een grote slakom en verkruimel er de feta over.

Voor de dressing:
  1. Mix voor de dressing alle ingrediënten in een blender tot er een  homogene massa ontstaat.

  2. Verwarm het pitabroodje in een broodrooster of in de microgolf en wrijf de binnenzijde in met de dressing.

  3. Vul het op met de salade en werk af met een schep dressing.

Recept
Campina
Garnaalkroketten met roomdips

Voorgerecht | 60 minuten

Recept
Campina
Tomatensoep met balletjes en basilicumroom

Voorgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Spaghetti van rode biet met geitenkaas en vinaigrette van room

Voorgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Zalmtartaar met citroenmayonaise

Voorgerecht | 15 minuten