Sluiten
kookmodus
Mini-quiche met frisse rucola salade
Stap 1 van 6 - Mini-quiches

Verwarm de oven voor op 150°C.

Stap 2 van 6 - Mini-quiches

Klop de room los met de eieren.

Stap 3 van 6 - Mini-quiches

Verdeel de blokjes brie over de quichebodems en strooi er de noten en lente-ui over.

Stap 4 van 6 - Mini-quiches

Breng op smaak met peper en zout en overgiet met het eierbeslag.

Stap 5 van 6 - Mini-quiches

Bak 30 minuten in de oven, tot de quiche een goudbruin kleurtje heeft.

Stap 6 van 6 - Ruloca salade

Meng alle ingrediënten voor de salade en verdeel over de afgebakken quiche.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Mini-quiche met frisse rucola salade Mini-quiche met frisse rucola salade
Recept
Campina

Mini-quiche met frisse rucola salade

Voorgerecht
25 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 

Mini-quiches

  • 4
    quichebodems (kant en klaar)
  • 200
    g Campina Room specialiteit (4% vet)
  • 4
    eieren
  • 100
    g brie (in blokjes)
  • 2
    eetlepels notenmix (grof gehakt)
  • 2
    eetlepels lente-uitjes (fijngesnipperd)
  • peper
  • zout

Ruloca salade

  • 4
    handjes rucola
  • zongedroogde tomaten
  • 1
    handjes noten (grof gehakt)
  • 100
    g brie (in blokjes)
  • 3
    eetlepels yoghurtdressing
In de oven: 30 minuten
Mini-quiches
  1. Verwarm de oven voor op 150°C.

  2. Klop de room los met de eieren.

  3. Verdeel de blokjes brie over de quichebodems en strooi er de noten en lente-ui over.

  4. Breng op smaak met peper en zout en overgiet met het eierbeslag.

  5. Bak 30 minuten in de oven, tot de quiche een goudbruin kleurtje heeft.

Ruloca salade
  1. Meng alle ingrediënten voor de salade en verdeel over de afgebakken quiche.

Recept
Campina
Zalmmousse

Voorgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Lactosevrije quiche

Voorgerecht | 30 minuten

Recept
Campina
Salade van asperges, rauwe ham en romige citroendressing

Voorgerecht | 15 minuten

Recept
Campina
Frisse salade met pitabroodje en parmezaanse dressing

Voorgerecht | 20 minuten