Sluiten
kookmodus
Zalmpapillot met gember
Stap 1 van 8
Verwarm de oven voor op 190 °C.
Stap 2 van 8
Stoof de fijngehakte sjalot met wat boter in een pan.
Stap 3 van 8
Meng in een kom de slagroom, de honing, de curry, de geraspte gember, de geraspte schil van de limoenen, zout en peper.
Stap 4 van 8
Maak papilloten van aluminiumpapier of bakpapier.
Stap 5 van 8
Leg op elke papillot een zalmmoot en wat gehakte sjalot.
Stap 6 van 8
Verdeel het mengsel van room, curry en gember.
Stap 7 van 8
Sluit de papillotten en zet ze 18 tot 20 minuten in de oven.
Stap 8 van 8
Serveer met rijst.
Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Zalmpapillot met gember Zalmpapillot met gember
Recept
Campina

Zalmpapillot met gember

Lunch
45 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

 
  • 4
    mootjes zalm (of zalmfilets van ongeveer 150 g)
  • 1
    sjalotten
  • 10
    g boter
  • 30
    g Campina Lichte Room (20% vet)
  • 2
    theelepels gember (geraspt)
  • 2
    limoenen
  • 1
    theelepels curry
  • peper
  • zout
In de oven: 18 tot 20 minuten
  1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
  2. Stoof de fijngehakte sjalot met wat boter in een pan.
  3. Meng in een kom de slagroom, de honing, de curry, de geraspte gember, de geraspte schil van de limoenen, zout en peper.
  4. Maak papilloten van aluminiumpapier of bakpapier.
  5. Leg op elke papillot een zalmmoot en wat gehakte sjalot.
  6. Verdeel het mengsel van room, curry en gember.
  7. Sluit de papillotten en zet ze 18 tot 20 minuten in de oven.
  8. Serveer met rijst.
Recept
Campina
Bladerdeeghapjes met mousse van gekookte hesp

Lunch | 10 minuten

Recept
Campina
Kabeljauwhapje met hartige slagroom

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Farfalle met zeevruchten

Lunch | 45 minuten

Recept
Campina
Gevulde komkommer met tonjin

Lunch | 10 minuten