Kook de aardappels tot ze bijna gaar maar nog stevig zijn. Laat afkoelen. Het beste kook je ze de avond vooraf.
Verwijder de schil van de aardappelen en rasp ze met een grove rasp.
Snijd de lente-ui fijn en meng voorzichtig met de aardappel. Kruid met peper en zout.
Vermeng de Campina Magere Verse kaas met wat fijngesneden lente-uit en een snuifje zout.
Zet in de koelkast.
Verwarm een beetje olijfolie in een pan.
Neem wat van het aardappelmengsel en leg het in de pan tot je een dik pannenkoekje hebt.
Druk aan, maar niet te hard! Bak tot je de rösti kan bewegen als je de pan heen en weer schudt.
Leg een bord op de pan en draai de pan om.
De rösti zou nu op je bord moeten liggen, waardoor je hem makkelijk terug in de pan kan schuiven. Zo kan je de andere kant bakken.
Bak ondertussen de eitjes.
Schik de rösti’s op een bord. Schik er een gebakken eitje op en werk af met een lepeltje magere kaas met lente-ui.
Kook de aardappels tot ze bijna gaar maar nog stevig zijn. Laat afkoelen. Het beste kook je ze de avond vooraf.
Verwijder de schil van de aardappelen en rasp ze met een grove rasp.
Snijd de lente-ui fijn en meng voorzichtig met de aardappel. Kruid met peper en zout.
Vermeng de Campina Magere Verse kaas met wat fijngesneden lente-uit en een snuifje zout.
Zet in de koelkast.
Verwarm een beetje olijfolie in een pan.
Neem wat van het aardappelmengsel en leg het in de pan tot je een dik pannenkoekje hebt.
Druk aan, maar niet te hard! Bak tot je de rösti kan bewegen als je de pan heen en weer schudt.
Leg een bord op de pan en draai de pan om.
De rösti zou nu op je bord moeten liggen, waardoor je hem makkelijk terug in de pan kan schuiven. Zo kan je de andere kant bakken.
Bak ondertussen de eitjes.
Schik de rösti’s op een bord. Schik er een gebakken eitje op en werk af met een lepeltje magere kaas met lente-ui.