Sluiten
kookmodus
Griekse salade met olijven
Stap 1 van 6

Was en snijd de  halve komkommer in plakjes.

Stap 2 van 6

Was en snijd de tomaten in partjes.

Stap 3 van 6

Pel en snijd de ui in zeer dunne ringen.

Stap 4 van 6

Verbrokkel de feta.

Stap 5 van 6

Meng in een grote slakom de komkommer, de tomaten, de ui, de feta, de olijven met vocht en de 200 ml Campina Lichte Room door elkaar.

Stap 6 van 6

Breng op smaak met wat zout en wat peper, voeg de munt toe en meng nogmaals  door elkaar. Direct serveren.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Griekse salade met olijven Griekse salade met olijven
Recept
Campina

Griekse salade met olijven

Lunch
15 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 0,5
    komkommers
  • 4
    tomaten
  • 1
    uien
  • 1
    blokken feta
  • 100
    g olijven
  • 200
    ml Campina Lichte Room (20% vet)
  • peper
  • zout
  • 1
    eetlepels munt
  1. Was en snijd de  halve komkommer in plakjes.

  2. Was en snijd de tomaten in partjes.

  3. Pel en snijd de ui in zeer dunne ringen.

  4. Verbrokkel de feta.

  5. Meng in een grote slakom de komkommer, de tomaten, de ui, de feta, de olijven met vocht en de 200 ml Campina Lichte Room door elkaar.

  6. Breng op smaak met wat zout en wat peper, voeg de munt toe en meng nogmaals  door elkaar. Direct serveren.

Recept
Campina
Pittige pompoensoep met zalm

Lunch | 15 minuten

Recept
Campina
Gestoofde courgette en tomaat met basilicum

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Zalmpapillot met gember

Lunch | 45 minuten

Recept
Campina
Toast champignons met room

Lunch | 10 minuten