Sluiten
kookmodus
Salad jar met geroerbakte tofu met honing en mosterd
Stap 1 van 5

Doe wat olie in een pan, zet op het vuur en klop al bakkend de tofu zodat je de textuur van een roerei krijgt. Zet opzij.

Stap 2 van 5

Was de groenten en snijd ze in kleine blokjes.

Stap 3 van 5

Meng in een kom de verse kaas, de honing en mosterd. Kruid met peper en zout. Proef en voeg indien nodig nog wat honing of mosterd toe.

Stap 4 van 5

Doe in een glazen pot de tofu en de saus en hierover de groentjes.

Stap 5 van 5

Sluit de pot af.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Salad jar met geroerbakte tofu met honing en mosterd Salad jar met geroerbakte tofu met honing en mosterd
Recept
Campina

Salad jar met geroerbakte tofu met honing en mosterd

Lunch
20 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 500
    g tofu
  • 2
    tomaten
  • 1
    komkommers
  • 1,6
    kg romeinse sla
  • 1
    blikjes maïs
  • 250
    g Campina Magere Verse Kaas
  • 2
    eetlepels honing
  • 2
    eetlepels mosterd
  • zout
  • peper
  1. Doe wat olie in een pan, zet op het vuur en klop al bakkend de tofu zodat je de textuur van een roerei krijgt. Zet opzij.

  2. Was de groenten en snijd ze in kleine blokjes.

  3. Meng in een kom de verse kaas, de honing en mosterd. Kruid met peper en zout. Proef en voeg indien nodig nog wat honing of mosterd toe.

  4. Doe in een glazen pot de tofu en de saus en hierover de groentjes.

  5. Sluit de pot af.

Recept
Campina
Saltimbocca met romige dipsaus

Lunch | 25 minuten

Recept
Campina
Aardappelsalade met krokant spek

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Maïssalade

Lunch | 30 minuten

Recept
Campina
BBQ-vongole met gremolata en roomdip

Lunch | 40 minuten