Meng de plattekaas voorzichtig met de zure room en geitenkaas.
Breng op smaak met peper en zout.
Doe de bieslook en look erbij en meng goed.
Besmeer 4 sneetjes brood met kruidencrème en beleg met een sneetje ham en een half lepeltje tapenade.
Bestrooi met parmezaan en werk af met een extra toefje kruidencrème.
Leg een sneetje brood erop en druk aan.
Verwarm de olijfolie in de pan en bak de croques mooi krokant.
Snijd de croque doormidden.
Werk het bord af met een beetje sla en schijfjes radijs.
Serveer met de rest van de kruidencrème in een apart potje.
Meng de plattekaas voorzichtig met de zure room en geitenkaas.
Breng op smaak met peper en zout.
Doe de bieslook en look erbij en meng goed.
Besmeer 4 sneetjes brood met kruidencrème en beleg met een sneetje ham en een half lepeltje tapenade.
Bestrooi met parmezaan en werk af met een extra toefje kruidencrème.
Leg een sneetje brood erop en druk aan.
Verwarm de olijfolie in de pan en bak de croques mooi krokant.
Snijd de croque doormidden.
Werk het bord af met een beetje sla en schijfjes radijs.
Serveer met de rest van de kruidencrème in een apart potje.