Sluiten
kookmodus
Croque met kruidencrème
Stap 1 van 10

Meng de plattekaas voorzichtig met de zure room en geitenkaas.

Stap 2 van 10

Breng op smaak met peper en zout.

Stap 3 van 10

Doe de bieslook en look erbij en meng goed.

Stap 4 van 10

Besmeer 4 sneetjes brood met kruidencrème en beleg met een sneetje ham en een half lepeltje tapenade.

Stap 5 van 10

Bestrooi met parmezaan en werk af met een extra toefje kruidencrème.

Stap 6 van 10

Leg een sneetje brood erop en druk aan.

Stap 7 van 10

Verwarm de olijfolie in de pan en bak de croques mooi krokant.

Stap 8 van 10

Snijd de croque doormidden.

Stap 9 van 10

Werk het bord af met een beetje sla en schijfjes radijs.

Stap 10 van 10

Serveer met de rest van de kruidencrème in een apart potje.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Croque met kruidencrème Croque met kruidencrème
Recept
Campina

Croque met kruidencrème

Lunch
25 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 2
    eetlepels Campina Volle Plattekaas
  • 1
    eetlepels Campina Zure Room (30% vet)
  • 1
    eetlepels verse geitenkaas
  • 1
    eetlepels bieslook
  • 0,5
    teentjes knoflook
  • 8
    sneetjes brood (wit)
  • 3
    plakjes gekookte ham
  • 2
    eetlepels tomatentapenade
  • 2
    eetlepels parmezaan (gemalen)
  • 1
    scheutje olijfolie
  • zwarte peper
  • zout
  • jonge sla
  • radijzen
  1. Meng de plattekaas voorzichtig met de zure room en geitenkaas.

  2. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Doe de bieslook en look erbij en meng goed.

  4. Besmeer 4 sneetjes brood met kruidencrème en beleg met een sneetje ham en een half lepeltje tapenade.

  5. Bestrooi met parmezaan en werk af met een extra toefje kruidencrème.

  6. Leg een sneetje brood erop en druk aan.

  7. Verwarm de olijfolie in de pan en bak de croques mooi krokant.

  8. Snijd de croque doormidden.

  9. Werk het bord af met een beetje sla en schijfjes radijs.

  10. Serveer met de rest van de kruidencrème in een apart potje.

Recept
Campina
Gehaktbroodje met rode biet, plattekaas en frambozen

Hoofdgerecht | 25 minuten

Recept
Campina
Rode verse vruchten met munt gortepap, meringue en ahornsiroop

Nagerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Groentebrochettes met rozemarijnolie

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Kipfilet met mosterd

Lunch | 10 minuten