Sluiten
kookmodus
Pastasalade
Stap 1 van 5

Kook de pasta al dente en laat afkoelen.

Stap 2 van 5

Meng de mayonaise en ketchup onder de room. Hak de bieslook fijn en voeg bij de room.

Stap 3 van 5

Snij de kaas in blokjes, de ham in reepjes en de paprika in fijne blokjes. Voeg alles samen.

Stap 4 van 5

Doe de maïs erbij en meng het geheel onder de roommengeling.

Stap 5 van 5

Voeg de pasta toe en meng goed.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pastasalade Pastasalade
Recept
Campina

Pastasalade

Lunch
15 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 300
    g pasta
  • 100
    g belegen kaas
  • 60
    g ham
  • 1
    rode paprika
  • 100
    g maïs
  • 3
    eetlepels mayonaise
  • 3
    eetlepels ketchup
  • 4
    eetlepels Campina Room specialiteit (4% vet)
  • 2
    eetlepels bieslook
  1. Kook de pasta al dente en laat afkoelen.

  2. Meng de mayonaise en ketchup onder de room. Hak de bieslook fijn en voeg bij de room.

  3. Snij de kaas in blokjes, de ham in reepjes en de paprika in fijne blokjes. Voeg alles samen.

  4. Doe de maïs erbij en meng het geheel onder de roommengeling.

  5. Voeg de pasta toe en meng goed.

Recept
Campina
Chorizocake met dip van mierikswortel

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Flatbread en gegrilde courgettes

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Pita met falafel en romige yoghurtsaus

Lunch | 30 minuten

Recept
Campina
Broodje met gegrilde kip en zoete ui

Lunch | 20 minuten