Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg de 2 rollen bladerdeeg op elkaar en steek er met taartfiguurtjes leuke vormen uit (sterretjes, dennenbomen, hartjes,…).
Snijd een dekseltje uit de bovenste laag deeg om een holte te maken.
Maak een mengsel van het eigeel en de melk en wrijf het met een penseel op het bladerdeeg.
Laat de vormpjes gedurende 10 tot 12 minuten bakken in de oven.
Haal ze eruit en laat ze afkoelen.
Doe de mozzarella, de Campina Verse kaas en de hesp in een kom en mix ze heel goed.
Vul de bladerdeegfiguurtjes met de mousse van hesp en werk af met wat peterselie of stukjes kerstomaat.
Het bladerdeeg:
De vulling:
Verwarm de oven voor op 180°C.
Leg de 2 rollen bladerdeeg op elkaar en steek er met taartfiguurtjes leuke vormen uit (sterretjes, dennenbomen, hartjes,…).
Snijd een dekseltje uit de bovenste laag deeg om een holte te maken.
Maak een mengsel van het eigeel en de melk en wrijf het met een penseel op het bladerdeeg.
Laat de vormpjes gedurende 10 tot 12 minuten bakken in de oven.
Haal ze eruit en laat ze afkoelen.
Doe de mozzarella, de Campina Verse kaas en de hesp in een kom en mix ze heel goed.
Vul de bladerdeegfiguurtjes met de mousse van hesp en werk af met wat peterselie of stukjes kerstomaat.