Meng de gist met het warme water en de suiker. Laat een kwartiertje rusten tot je belletjes ziet.
Stap 3 van 7
Meng de bloem met de peper en het zout. Voeg nadien samen met de gistoplossing. Doe er de melk, gesmolten boter en eierdooiers bij. Goed mengen tot je een glad beslag krijgt.
Stap 4 van 7
Klopt de eiwitten stijf, schep ze voorzichtig door het mengsel en laat 15 minuten rusten.
Stap 5 van 7
Bak de stukjes chorizo zonder vetstof even kort in een pan.
Stap 6 van 7
Meng de gebakken chorizo met parmezaansnippers onder het beslag.
Stap 7 van 7
Schep een pollepel van het beslag in het wafelzijer en bak tot de wafels goudbruin zijn.
Meng de gist met het warme water en de suiker. Laat een kwartiertje rusten tot je belletjes ziet.
Meng de bloem met de peper en het zout. Voeg nadien samen met de gistoplossing. Doe er de melk, gesmolten boter en eierdooiers bij. Goed mengen tot je een glad beslag krijgt.
Klopt de eiwitten stijf, schep ze voorzichtig door het mengsel en laat 15 minuten rusten.
Bak de stukjes chorizo zonder vetstof even kort in een pan.
Meng de gebakken chorizo met parmezaansnippers onder het beslag.
Schep een pollepel van het beslag in het wafelzijer en bak tot de wafels goudbruin zijn.