Sluiten
kookmodus
Carpaccio met roomdressing
Stap 1 van 7

Meng de room, de yoghurt, de olijfolie, het citroensap en de bieslook.

Stap 2 van 7

Breng op smaak met grofgemalen zwarte peper en zout.

Stap 3 van 7

Snij de stengel witte selder in fijne schijfjes.

Stap 4 van 7

Neem borden, wrijf ze met een lepel in met de roomdressing en leg er sneetjes rundsvlees op.

Stap 5 van 7

Bestrooi met stukjes selder, grof zeezout en versgemalen zwarte peper.

Stap 6 van 7

Leg in het midden een flinke schep dressing en wat blaadjes rucola.

Stap 7 van 7

Werk af met druppeltjes olijfolie en krulletjes parmezaanse kaas.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Carpaccio met roomdressing Carpaccio met roomdressing
Recept
Campina

Carpaccio met roomdressing

Lunch
20 minuten | Vlees
2 personen

Ingrediënten

Bereiding

  1. Meng de room, de yoghurt, de olijfolie, het citroensap en de bieslook.

  2. Breng op smaak met grofgemalen zwarte peper en zout.

  3. Snij de stengel witte selder in fijne schijfjes.

  4. Neem borden, wrijf ze met een lepel in met de roomdressing en leg er sneetjes rundsvlees op.

  5. Bestrooi met stukjes selder, grof zeezout en versgemalen zwarte peper.

  6. Leg in het midden een flinke schep dressing en wat blaadjes rucola.

  7. Werk af met druppeltjes olijfolie en krulletjes parmezaanse kaas.