Meng de room, de yoghurt, de olijfolie, het citroensap en de bieslook.
Breng op smaak met grofgemalen zwarte peper en zout.
Snij de stengel witte selder in fijne schijfjes.
Neem borden, wrijf ze met een lepel in met de roomdressing en leg er sneetjes rundsvlees op.
Bestrooi met stukjes selder, grof zeezout en versgemalen zwarte peper.
Leg in het midden een flinke schep dressing en wat blaadjes rucola.
Werk af met druppeltjes olijfolie en krulletjes parmezaanse kaas.
Meng de room, de yoghurt, de olijfolie, het citroensap en de bieslook.
Breng op smaak met grofgemalen zwarte peper en zout.
Snij de stengel witte selder in fijne schijfjes.
Neem borden, wrijf ze met een lepel in met de roomdressing en leg er sneetjes rundsvlees op.
Bestrooi met stukjes selder, grof zeezout en versgemalen zwarte peper.
Leg in het midden een flinke schep dressing en wat blaadjes rucola.
Werk af met druppeltjes olijfolie en krulletjes parmezaanse kaas.