Meng de zure room met de currypoeder en de vloeibare honing.
Kruid met peper en zout.
Verwijder het klokhuis van de appel en snijd in 8 stukken.
Haal het vel van de pens en snij ook in 8 gelijke stukken.
Bak de stukjes pens langs beide kanten in de pan.
Bak de scampi’s en kruid met peper en zout.
Snijd het stokbrood in sneetjes.
Hak de peterselie fijn.
Smeer de currysaus op het stokbrood.
Plaats er een schijfje appel op en vervolgens een stuk pens.
Besmeer de pens met de currysaus en leg er een scampi op.
Hou het geheel samen met een prikkertje.
Bestrook met fijngesnipperde peterselie.
Meng de zure room met de currypoeder en de vloeibare honing.
Kruid met peper en zout.
Verwijder het klokhuis van de appel en snijd in 8 stukken.
Haal het vel van de pens en snij ook in 8 gelijke stukken.
Bak de stukjes pens langs beide kanten in de pan.
Bak de scampi’s en kruid met peper en zout.
Snijd het stokbrood in sneetjes.
Hak de peterselie fijn.
Smeer de currysaus op het stokbrood.
Plaats er een schijfje appel op en vervolgens een stuk pens.
Besmeer de pens met de currysaus en leg er een scampi op.
Hou het geheel samen met een prikkertje.
Bestrook met fijngesnipperde peterselie.