Sluiten
kookmodus
Koud soepje van grijze garnalen met mango
Stap 1 van 5

Ontpit de tomaten en snijd ze in kleine blokjes.

Stap 2 van 5

Snipper de rode ui heel fijn.

Stap 3 van 5

Klop met de garde het vruchtensap, de olijfolie en de balsamico crème tot een glad geheel.

Stap 4 van 5

Voeg de grijze garnalen toe en breng op smaak met peper en zout.

Stap 5 van 5

Verdeel het soepje over kleine dienkommetjes en bestrooi ze met koriander.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Koud soepje van grijze garnalen met mango Koud soepje van grijze garnalen met mango
Recept
Campina

Koud soepje van grijze garnalen met mango

Lunch
15 minuten | Vis
6 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 250
    g grijze garnalen
  • 2
    tomaten
  • 1
    rode uien
  • 1
    eetlepels balsamico crème
  • 2
    eetlepels olijfolie
  • 2
    eetlepels koriander (fijngehakt)
  • 0,3
    theelepels peper
  • 0,3
    theelepels zout
  1. Ontpit de tomaten en snijd ze in kleine blokjes.

  2. Snipper de rode ui heel fijn.

  3. Klop met de garde het vruchtensap, de olijfolie en de balsamico crème tot een glad geheel.

  4. Voeg de grijze garnalen toe en breng op smaak met peper en zout.

  5. Verdeel het soepje over kleine dienkommetjes en bestrooi ze met koriander.

Recept
Campina
Aardappelrösti’s

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Pinxto met zwarte pens, scampi, appel en zure room

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Tapas-pannenkoekjes

Lunch | 25 minuten

Recept
Campina
Quiche met witloof, aardappelen en spek

Lunch | 25 minuten