Sluiten
kookmodus
Maïssalade
Stap 1 van 5

Vul een grote kookpot met 2 liter water en voeg een snuifje zout toe.

Stap 2 van 5

Voeg de maïskorrels toe en breng aan de kook.

Stap 3 van 5

Laat 5 minuten doorkoken en voeg dan 2 takjes munt toe. Laat nog 4 minuten koken.

Stap 4 van 5

Schep de maïskorrels in kleine kommetjes met een beetje van het kookvocht. Versier met enkele muntbladjes.

Stap 5 van 5

Dien op met room en chilipoeder.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Maïssalade Maïssalade
Recept
Campina

Maïssalade

Lunch
30 minuten | Vegetarisch
6 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 500
    g maïskorrels
  • 4
    takjes munt (vers)
  • 20
    cl Campina Volle room (33% vet)
  • snuifje chilipoeder
  • snuifje zout
  1. Vul een grote kookpot met 2 liter water en voeg een snuifje zout toe.

  2. Voeg de maïskorrels toe en breng aan de kook.

  3. Laat 5 minuten doorkoken en voeg dan 2 takjes munt toe. Laat nog 4 minuten koken.

  4. Schep de maïskorrels in kleine kommetjes met een beetje van het kookvocht. Versier met enkele muntbladjes.

  5. Dien op met room en chilipoeder.

Recept
Campina
Bladerdeeghapjes met mousse van gekookte hesp

Lunch | 10 minuten

Recept
Campina
Groentebrochettes met rozemarijnolie

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Romige champignonsoep

Lunch | 25 minuten

Recept
Campina
Gezonde lunch met makreelmousse

Lunch | 10 minuten