Meng alle ingrediënten voor het beslag.
Bak pannenkoeken met het beslag. Steek rondjes uit van ongeveer 3 cm diameter.
Maak torentjes met telkens 3 pannenkoekjes per hapje. Beleg ieder laagje met puntpaprika en peterselie. Steek alles vast met een prikker.
Meng de zure room met de knoflook, de geraspte citroenschil, zout en cayennepeper tot een pittige dip.
Werk de pannenkoekjes af met een olijf. Serveer er de romige dip bij.
cocktailprikkers
Dip en afwerking
Beslag
Meng alle ingrediënten voor het beslag.
Bak pannenkoeken met het beslag. Steek rondjes uit van ongeveer 3 cm diameter.
Maak torentjes met telkens 3 pannenkoekjes per hapje. Beleg ieder laagje met puntpaprika en peterselie. Steek alles vast met een prikker.
Meng de zure room met de knoflook, de geraspte citroenschil, zout en cayennepeper tot een pittige dip.
Werk de pannenkoekjes af met een olijf. Serveer er de romige dip bij.
cocktailprikkers