Sluiten
kookmodus
Pita van kip
Stap 1 van 7

Snijd de kipfilets in stukjes en bak ze in de pan met een beetje olijfolie. Kruid goed af met zout en peper.

Stap 2 van 7

Snijd de tomaten, ananas en kaas in blokjes.

Stap 3 van 7

Snijd de buitenste slabladeren weg, en versnipper de krokante, binnenste bladeren.

Stap 4 van 7

Meng de mayonaise, de Campina Zure Room en curry in een kommetje. Breng op smaak met peper en zout.

Stap 5 van 7

Verwarm de pitabroodjes in de broodrooster en snij ze voorzichtig langs één kant open.

Stap 6 van 7

Vul ze op met de stukjes kip, tomaat, ananas en de slareepjes.

Stap 7 van 7

Werk af met een toefje currymayonaise.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Pita van kip Pita van kip
Recept
Campina

Pita van kip

Hoofdgerecht
25 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 4
    pitabroodjes
  • 4
    kippenfilets
  • 2
    tomaten
  • 2
    schijven ananas
  • 4
    eetlepels mayonaise
  • 2
    eetlepels Campina Zure Room (30% vet)
  • 1
    theelepels currypoeder
  • 75
    g Comté-kaas
  • 1
    bussels sla
  • zout
  • peper
  1. Snijd de kipfilets in stukjes en bak ze in de pan met een beetje olijfolie. Kruid goed af met zout en peper.

  2. Snijd de tomaten, ananas en kaas in blokjes.

  3. Snijd de buitenste slabladeren weg, en versnipper de krokante, binnenste bladeren.

  4. Meng de mayonaise, de Campina Zure Room en curry in een kommetje. Breng op smaak met peper en zout.

  5. Verwarm de pitabroodjes in de broodrooster en snij ze voorzichtig langs één kant open.

  6. Vul ze op met de stukjes kip, tomaat, ananas en de slareepjes.

  7. Werk af met een toefje currymayonaise.

Recept
Campina
Steak Stroganoff

Hoofdgerecht | 45 minuten

Recept
Campina
Kabeljauw met lichte tomaat-kapperroomsaus

Hoofdgerecht | 20 minuten

Recept
Campina
Vispannetje met prei en plattekaas

Hoofdgerecht | 10 minuten

Recept
Campina
Fusillisalade met curry

Hoofdgerecht | 25 minuten