Snijd de kipfilets in stukjes en bak ze in de pan met een beetje olijfolie. Kruid goed af met zout en peper.
Snijd de tomaten, ananas en kaas in blokjes.
Snijd de buitenste slabladeren weg, en versnipper de krokante, binnenste bladeren.
Meng de mayonaise, de Campina Zure Room en curry in een kommetje. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de pitabroodjes in de broodrooster en snij ze voorzichtig langs één kant open.
Vul ze op met de stukjes kip, tomaat, ananas en de slareepjes.
Werk af met een toefje currymayonaise.
Snijd de kipfilets in stukjes en bak ze in de pan met een beetje olijfolie. Kruid goed af met zout en peper.
Snijd de tomaten, ananas en kaas in blokjes.
Snijd de buitenste slabladeren weg, en versnipper de krokante, binnenste bladeren.
Meng de mayonaise, de Campina Zure Room en curry in een kommetje. Breng op smaak met peper en zout.
Verwarm de pitabroodjes in de broodrooster en snij ze voorzichtig langs één kant open.
Vul ze op met de stukjes kip, tomaat, ananas en de slareepjes.
Werk af met een toefje currymayonaise.
Hoofdgerecht | 45 minuten
Hoofdgerecht | 20 minuten
Hoofdgerecht | 100 minuten
Hoofdgerecht | 25 minuten