Sluiten
kookmodus
Gezonde lunch met makreelmousse
Stap 1 van 4

Mix de makreel met de plattekaas. 

Stap 2 van 4

Klop de slagroom even op en meng onder de makreelmousse. 

Stap 3 van 4

Breng op smaak met citroensap, mierikswortel, peper en zout. 

Stap 4 van 4

Besmeer een boterham met de mousse en werk af met wat fijne schijfjes radijs en dillesnippers.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Gezonde lunch met makreelmousse Gezonde lunch met makreelmousse
Recept
Campina

Gezonde lunch met makreelmousse

Lunch
10 minuten | Vis
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 200
    g gerookte makreel
  • 100
    g Campina Volle Plattekaas
  • 1
    dl Campina Slagroom (40% vet)
  • 1
    citroenen
  • dille
  • brood (volkoren)
  • 1
    theelepels mierikswortel
  • 4
    radijzen
  • peper
  • zout
  1. Mix de makreel met de plattekaas. 

  2. Klop de slagroom even op en meng onder de makreelmousse. 

  3. Breng op smaak met citroensap, mierikswortel, peper en zout. 

  4. Besmeer een boterham met de mousse en werk af met wat fijne schijfjes radijs en dillesnippers.

Recept
Campina
Pittige pompoensoep met zalm

Lunch | 15 minuten

Recept
Campina
BBQ-vongole met gremolata en roomdip

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Roergebakken doperwtjes met spekjes

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Lasagne met zalm en spinazie

Lunch | 25 minuten