Sluiten
kookmodus
Speltpannenkoeken
Stap 1 van 5

Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.

Stap 2 van 5

Smelt een beetje boter in een pan met antiaanbaklaag.

Stap 3 van 5

Giet een dunne laag beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin.

Stap 4 van 5

Bak alle pannenkoeken op deze manier.

Stap 5 van 5

Serveer de pannenkoeken met je favoriete beleg.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Speltpannenkoeken Speltpannenkoeken
Recept
Campina

Speltpannenkoeken

Lunch
15 minuten | Zoet
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 3
    eieren
  • 250
    g speltbloem
  • 400
    ml Campina Volle melk
  • 1
    theelepels bakpoeder
  • snuifje zout
  • bakboter
  1. Meng alle ingrediënten tot een glad beslag.

  2. Smelt een beetje boter in een pan met antiaanbaklaag.

  3. Giet een dunne laag beslag in de pan en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin.

  4. Bak alle pannenkoeken op deze manier.

  5. Serveer de pannenkoeken met je favoriete beleg.

Recept
Campina
Wraps met tomaat

Lunch | 30 minuten

Recept
Campina
Aardappelrösti’s

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Waldorfsalade

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Zalmrolletje met zure room

Lunch | 20 minuten