Sluiten
kookmodus
Aardappelsalade met krokant spek
Stap 1 van 5

Kook de krieltjes gaar in wat zout water en laat ze afkoelen.

Stap 2 van 5

Snipper de sjalotjes, hak de bieslook en peterselie fijn en meng dit met de mosterd, een eetlepel room en de mayonaise.

Stap 3 van 5

Kruid met peper en zout.

Stap 4 van 5

Snij de krieltjes nadien in kwartjes en spatel er een lepel room onder.

Stap 5 van 5

Bak het spek, breek het in stukjes en schep onder het mengsel.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Aardappelsalade met krokant spek Aardappelsalade met krokant spek
Recept
Campina

Aardappelsalade met krokant spek

Lunch
20 minuten | Vlees
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 800
    g krielaardappelen
  • 2
    sjalotten
  • 2
    eetlepels mayonaise
  • 2
    eetlepels Campina Room specialiteit (4% vet)
  • 2
    eetlepels bieslook
  • 2
    eetlepels peterselie
  • 1
    eetlepels mosterd
  • 100
    g spek
  • peper
  • zout
  1. Kook de krieltjes gaar in wat zout water en laat ze afkoelen.

  2. Snipper de sjalotjes, hak de bieslook en peterselie fijn en meng dit met de mosterd, een eetlepel room en de mayonaise.

  3. Kruid met peper en zout.

  4. Snij de krieltjes nadien in kwartjes en spatel er een lepel room onder.

  5. Bak het spek, breek het in stukjes en schep onder het mengsel.

Recept
Campina
Zalmpapillot met gember

Lunch | 45 minuten

Recept
Campina
Mosselen in kokosmelk

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Scampi’s met currysaus

Lunch | 20 minuten

Recept
Campina
Pastasalade

Lunch | 15 minuten