Sluiten
kookmodus
Courgettesoep met gorgonzola
Stap 1 van 4

Laat de courgette samen met de look drie minuten sudderen in de olijfolie.

Stap 2 van 4

Voeg water toe. Kruid met peper en zout. Laat onder deksel stoven gedurende een kwartier.

Stap 3 van 4

Doe de kaas en de gehakte bieslook erbij, en mix de soep.

Stap 4 van 4

Dien op met een schepje zure room in het midden, en een bieslooksprietje als garnituur.

Vorige stap

Tip!

Gebruik de pijltjes van je toetsenbord om naar een volgende of vorige stap te gaan

Tip!

Swipe om naar een volgende of vorige stap te gaan

Volgende stap
Schakel kookmodus in
Courgettesoep met gorgonzola Courgettesoep met gorgonzola
Recept
Campina

Courgettesoep met gorgonzola

Lunch
30 minuten | Vegetarisch
4 personen

Ingrediënten

Bereiding

  • 600
    g courgettes (in blokjes)
  • 1
    teentjes knoflook (gehakt)
  • 100
    g gorgonzola (verbrokkeld)
  • 20
    g bieslook (gehakt)
  • 2
    eetlepels olijfolie
  • 150
    ml Campina Zure Room (30% vet)
  • 20
    cl water
  • peper
  • zout
  1. Laat de courgette samen met de look drie minuten sudderen in de olijfolie.

  2. Voeg water toe. Kruid met peper en zout. Laat onder deksel stoven gedurende een kwartier.

  3. Doe de kaas en de gehakte bieslook erbij, en mix de soep.

  4. Dien op met een schepje zure room in het midden, en een bieslooksprietje als garnituur.

Recept
Campina
Falafels met tzatziki

Lunch | 40 minuten

Recept
Campina
Speltpannenkoeken

Lunch | 15 minuten

Recept
Campina
Bladerdeeghapjes met mousse van gekookte hesp

Lunch | 10 minuten

Recept
Campina
Lenteloempia’s

Lunch | 20 minuten